Santin BodycareSantin Bodycare
Bel voor een afspraak

met 06 52 30 06 25

Tanden bleken

100% NATUURLIJK 100% PIJNLOOS 100% RESULTAAT.
PEROXIDEVRIJ X-TREME RESULTAAT PIJNLOOS.


Nadelige effecten van het tanden bleken zijn verleden tijd. Geen gevoelige tanden meer. Kies voor het beste en maak nu een afspraak bij Satin Bodycare specialist.

Voordelen natuurlijk tanden bleken

satinbodycare tanden bleken

Hoe werkt het

Bij het intake gesprek, zullen er een aantal vragen beantwoord moeten worden dit is om te kijken of u wel behandeld kan worden. Dit gaat door middel van een formulier wat ingevuld moet worden.Er wordt van te voren gevraagd uw tanden goed te reinigen voordat u naar de salon toekomt. Door middel van de vitapan nemen we de huidige kleur van de tanden op, voordat we gaan beginnen zal hier een foto van gemaakt worden evenals wanneer we helemaal klaar zijn met de behandeling zal er een fot gemaakt worden zodat het verschil goed te zien is.Hierna krijgt u een mondspreider in de mond, dit is zodat wij makkelijker bij uw tanden kunnen komen. Vervolgens zullen we ook eerst de tanden nogmaals reinigen, en daarna zal de bleekgel aangebracht worden. Als de bleekgel is aangebracht gaat u 15 minuten onder een ledlamp. Als de 15 minuten voorbij zijn moet u uw tanden poetsen met de aangeleverde tandenborstel en mag u uw moet spoelen. Dit wordt 3x herhaald. Uw tanden zijn na afloop gegarandeerd 4 tot 5 tinten lichter.

Wanneer wordt je niet behandeld

Als je allergisch bent voor: Carbamide, Peroxide, Waterstofperoxide, Glycerine, Carbome, Hydroxide, Ammonium en Siliconen dan kunnen wij u niet behandelen met het bleken van de tanden.

Kinderen onder de 16 jaar dienen hun tanden niet te bleken, omdat de zenuwen in de tand tot deze leeftijd vergroot is. Het bleken van tanden zou in deze situatie de zenuwen kunnen irriteren of gevoelig kunnen maken.

Zwangere vrouwen en pas bevallen vrouwen die borstvoeding geven mogen hun tanden niet bleken.

Kronen, facings, vullingen e.d., deze kleuren niet mee met de natuurlijke tanden, daardoor zou na het bleken een kleurverschil kunnen ontstaan. Mocht u toch uw tanden willen bleken, dan kan je de eventuele vulling door de tandarts laten vervangen na de bleking, zo kan de tandarts zijn vulling aanpassen op de kleur van het gebit.

Ontstoken tandvlees, slecht glazuur en blootliggende tandhalzen. Over het algemeen wordt afgeraden de tanden te bleken.

Gaatjes dienen voor het bleken gevuld te worden, omdat de whitening gel in elke holte penetreert en dan de binnenkant van de tand zeer gevoelig kan maken, verder zal het bleken op tandhalzen niet werken, omdat deze niet beschikken over een glazuurlaag.

Mensen met gevoelige tanden, tandvlees en opgetrokken tandvlees zouden eerst met hun tandarts moeten overleggen alvorens over te gaan tot het bleken van de tanden.

Mensen die medicijnen gebruiken die reacties geven met licht, dienen hun tanden niet te bleken in verband met de whitening lamp.

Mensen die een historie hebben met de gevoeligheid voor licht, dienen deze behandeling niet te ondergaan.

icon

Cadeau tip

Geef je vriend/vriendin, moeder, vader, zus of broer een orgineel en persoonlijk cadeau.

Of vraag zelf een kadobon voor je verjaardag of moederdag.

Bestel de cadeaubon nu!
De kadobon is verkrijgbaar vanaf € 20,-

Openingstijden


Maandag van 9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten